Šport, rekreacija in dobrodelnost z roko v roki

Šport, rekreacija in dobrodelnost z roko v roki

V soboto, 21. septembra se po 9 letih premora vrača Rokov tek, ki se začne pred cerkvijo sv. Roka v Šmarju pri Jelšah in konča pri adrenalinskem parku Aqualuna v bližini Podčetrtka, razen pri teku Rokec, kjer je cilj v Šmarju pri Jelšah (3 km).

Rokov tek je namenjen predvsem sprostitvi v naravi, veselju ob druženju z ljudmi dobre volje, pokušanju domačih dobrot s tega območja in vsestransko zdravi zabavi, razvajal pa bo tudi z izjemno panoramo.

Vanj je povezanih pet občin Obsotelja in Kozjanskega ter s Hrvaške, s čimer nosi tek tudi simbolni pomen povezovanja obeh držav.

Ne-tekmovalni značaj teka in privlačna pokrajina dajeta dogodku svojevrsten značaj, zaradi katerega se udeleženci radi vedno znova vračajo.

8. MEDNARODNI ROKOV TEK JE TUDI DOBRODELEN

Ekipa Rokovega teka se je odločila, da bo letošnja prireditev tudi dobrodelna. Dobrodelni ste lahko udeleženci in dobrodelni bomo organizatorji! ŠE VEČ! Za dobrodelnost bomo sodelujoče celo nagradili!

KAKO? Ob posamezni prijavi preko spleta lahko udeleženec izbere eno izmed najbolj želenih štartnih številk in s tem prispeva 10 € v dobrodelne namene. Na voljo je nekaj posebnih štartnih številk, ki jih bodo na našem dogodku lahko nosili le dobrodelni udeleženci, ki so za prijavo namenili 10 € več, kot bi plačali sicer, če bi prejeli naključno štartno številko.

KAJ PA ORGANIZATOR ROKOVEGA TEKA? Ekipa Rokovega teka se v primeru, da je udeleženec dobrodelen, tudi sama odpove celotnemu znesku prijave in ta znesek prav tako nameni v dobrodelne namene.

PRIMER: Ob posamezni prijavi tukaj, izberete npr. štartno številko 77. Tako za prijavo plačate 10 € več, kot bi plačali sicer, torej 30 € (Če naročilo izvedete pred 31. 7. 2019). Celoten znesek, torej dodatnih 10 € in osnovnih 20 € pa ekipa Rokovega teka podari v dobrodelne namene! Vi pa za nagrado nosite želeno štartno številko, ki bo še posebej izstopala.

KOMU?

Tako zbrana sredstva bomo donirali sedemčlanski družini Škorjak iz Šmarja pri Jelšah, ki jim je 22. julija pogorel hlev, požar pa jim je s tem tudi uničil glavni vir prihodka.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran rokovtek.si uporablja piškotke.
Soglašam