Oki Doki OTROŠKI TEKI

Oki Doki tek za predšolske otroke (300 m)

Oki Doki tek na 300 m je namenjen predšolskim otrokom in njihovim staršem (start in cilj sta na ploščadi pred kulturnim domom). Teče se 1 krog okoli občinske stavbe.

Oki Doki tek za šolske otroke (600 m tek)

Oki Doki tek na 600 m je  namenjen osnovnošolskim otrokom do vključno 7. razreda OŠ (start in cilj sta na ploščadi pred kulturnim domom). Teče se 2 kroga okoli občinske stavbe

3 km tek za 8. in 9 razrede OŠ in preostale tekače

Nezahteven tek za 8. in 9. razrede OŠ (start pri cerkvi sv. Roka, cilj na ploščadi pred kulturnim domov). Teka se lahko udeležijo tudi mlajši tekači, vendar tekmujejo v starostni skupino do 9. razreda OŠ. Tek je prav tako namenjen preostalim rekreativnim tekačem in celotnim družinam.

Vsak otrok, ki bo vnaprej prijavljen preko našega spletnega obrazca prejme spominsko medaljo, nagrado organizatorja, nagrado sponzorja, malico. Najhitrejši po posameznih kategorijah pa prejmejo tudi medalje za prva tri mesta in druge nagrade.

BOGAT SPREMLJEVALNI PROGRAM

Za najmlajše, mlade in mlade po srcu pripravljamo pester spremljevalni program.

  • 11:15 – Nastop vrtčevskih otrok Vrtca Šmarje pri Jelšah.
  • 12:00 – Koncert za otroke POSKOČNI DEJAN.

POSKOČNI DEJAN bo poskrbel izključno za zabavo naših najmlajših. Na teh zabavah, kjer Dejan prepeva, pleše in ustvarja skupaj z otroki je vedno zelo luštno. Prav vsi malčki poznajo njegove pesmi in prav vsi se radi dotaknejo njegove visoke irokeze.

  • Med koncert nastopom domače plesne skupine Plesni studio Zvončica.

Smo plesni studio, kjer sta prisotna nasmeh in sreča. Smo ena velika družina, ki šteje mnogo članov. Smo nerazdružljivi. Svojo plesno energijo širimo vsepovsod. Poučujemo Plesno ustvarjalnico, jazz balet, modern, plesno gledališče, show dance in hip hop.

  • 13:00 – Mednarodno srečanje godb
  • 15:00 – Navijanje za udeležence na preostalih trasah.

Med koncertom predvidoma ob 12:30 uri bo podelitev nagrad in medalj za najhitrejše na Oki Doki otroških tekih.

Otroški teki so brezplačni za otroke Vrtca Šmarje pri Jelšah in OŠ Šmarje pri Jelšah oz. za otroke stanujoče v občini Šmarje pri Jelšah!

GRAFIČNA PREDSTAVITEV OKI DOKI OTROŠKEGA TEKA

GRAFIČNA PREDSTAVITEV 3 KILOMETERSKEGA TEKA

Otroški teki so brezplačni za otroke Vrtca Šmarje pri Jelšah in OŠ Šmarje pri Jelšah oz. za otroke stanujoče v občini Šmarje pri Jelšah!

Zavedam se in soglašam, da spletna stran rokovtek.si uporablja piškotke.
Soglašam