ROKOV TEK 2019 JE TUDI DOBRODELEN

Ekipa Rokovega teka se je odločila, da bo letošnja prireditev tudi dobrodelna. Dobrodelni ste lahko udeleženci in dobrodelni bomo organizatorji!

ŠE VEČ – Za dobrodelnost boste celo nagrajeni!

KAKO? Ob posamezni prijavi preko spleta lahko Izberete eno izmed najbolj želenih štartnih številk in s tem prispevate 10 € v dobrodelne namene. Na voljo je nekaj posebnih štartnih številk, ki jih bodo na našem dogodku lahko nosili le dobrodelni udeleženci, ki so za prijavo namenili 10 € več, kot bi plačali sicer, če bi prejeli naključno štartno številko.

KAJ PA ORGANIZATOR ROKOVEGA TEKA? Ekipa Rokovega teka se v primeru, da je udeleženec dobrodelen, tudi sama odpove celotnemu znesku prijave in ta znesek prav tako nameni v dobrodelne namene.

PRIMER: Ob posamezni prijavi tukaj, izberete npr. štartno številko 77. Tako za prijavo plačate 10 € več, kot bi plačali sicer, torej 30 € (Če naročilo izvedete pred 31. 7. 2019). Celoten znesek, torej dodatnih 10 € in osnovnih 20 € pa ekipa Rokovega tega skupaj z vami podari v dobrodelne namene! Vi pa za nagrado nosite želeno štartno številko, ki bo še posebej izstopala in tako preostalim udeležencem pokažete, da vam je mar za soljudi!

KOMU?

Tako zbrana sredstva bomo donirali sedemčlanski družini Škorjak iz Šmarja pri Jelšah, ki jim je 22. julija pogorel hlev, požar pa jim je s tem tudi uničil glavni vir prihodka.

Objave v medijih o požaru:

 

Zavedam se in soglašam, da spletna stran rokovtek.si uporablja piškotke.
Soglašam